I Vojvodjanska liga, II kolo Štampa
Napisao Administrator   
nedelja, 27 oktobar 2013 11:32

Gostovanje u Karlovcima

U okviru drugog kola I vojvođanske lige, ugostila nas je ekipa Partizan iz Sremskih Karlovaca. Ekipa iz Karlovaca je prošle sezone zauzela visoko mesto na tabeli u ovoj ligi pa je ove sezone pretendent za osvajanje iste.

Naša ekipa je jedna od najmlađih u prvenstvu i jasno je im predstoje teški zadatci. Utakmicu u Karlovcima smo odlično otvorili, bez respekta prema starijim protivnicama. Igrali smo dobro u svim segmentima a posebno raduje izuzetno stabilan prijem servisa. 

U prvom setu smo namučili domaćina odličnim servisom i raspoloženim napadačima, do samog kraja smo vodili i uspeli da izađemo kao pobednici 20:25. U nastavku slična slika, igrali smo dobro do sredine seta a onda je usledio pad. Nekoliko nepotrebnih grešaka i domaća ekipa uspeva da uzvrati istom merom i istim rezultatom iz prvog seta. Treći set je pripao ekipi Partizana, kontrolisale su igru konstantno a mi smo samo na momente pokušavali agresivnijom igrom da preokrenemo rezultat, na kraju 25:16. Četvrti, ujedno i poslednji set na ovoj utakmici smo verovatno i najbolje odigrali. Imali smo prednost i igru na svojoj strani, jedino što nam je nedostajalo je iskustvo koje je izostalo u završnici. Na kraju 25:20. Treba napomenuti da je naša ekipa napravila svega tri servis greške u četiri seta, dok smo u prošlom kolu u tri odigrana seta napravili pet puta više grešaka.

Trener Sladović je veoma zadovoljan prikazanom igrom, vidljiv je napredak u igri naše mlade ekipe. U narednom kolu dočekujemo ekipu VST iz Novog Sada, koja već nekoliko godina osvaja ovaj rang takmičenja. Želimo sreću našim odbojkašicama!

Sastav Žok Futog: Gvero, Božović, Balać, Zima(L2), Obradović, Knežević, Mandić, Kovačević(K), Teofilović(L1), Lukić, Bundalo, Stojaković. 

Partizan-Žok Futog 2  3:1  (20-25, 25:20, 25:16, 25:20).