Glavni meni


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/zokfutog/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Upis mlađih kategorija

 
  Kliknite ovde

Galerija


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/zokfutog/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Prijatelji kluba

 

MašinskaRadionica"Tupanjac" 

Prijatelji kluba

 Bubi Grill Novi Sad 

Prijatelji kluba


Splav - čarda „Plavi Dunav

Medijski sponzor

  

    Radio Futog 99,5 mhz 

Prijatelji kluba

      PANONIJA Trade DOO

Hala sportova Futog

Budite uz naše devojke!

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas24
mod_vvisit_counterJuče219
mod_vvisit_counterOve nedelje641
mod_vvisit_counterOvog meseca24
mod_vvisit_counterUkupno882140

Pretraga

ŽOK FUTOG JESENJI PRVAK II LIGE SRBIJE, GRUPA "SEVER" PDF Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
petak, 16 decembar 2011 00:31

Jesenja titula!

 

Na kraju jesenjeg dela prvenstva II lige Srbije - grupa Sever, ekipa ŽOK FUTOG-a je zauzela prvo mesto na tabeli, sa impozantnim skorom od devet pobeda bez poraza, i sa ubedljivih 27:1 u setovima. Time je ponovila uspeh iz sezone 2006/07 i 2007/08.

        Po zavrsetku prošlogodišnje takmičarske sezone, ekipu je napustilo 6 igracica, zauzeto je 6. mesto u prvenstvu, sto je bio najlošiji rezultat u poslednjih 5 god. Situacija nije ni malo bila laka, trebalo je naći odgovarajuće pojačanje, pošto mladje igračice iz ŽOK FUTOGA 2 nisu stekle potrebno znanje i iskustvo. 

       Tada Uprava kluba, na celu sa predsednikom Dr. Miodrag Brankovim i trenerom Spasojem Milićevićem obavlja, najpre razgovor sa igračicama koje su ostale u klubu. Natasa Drobac, Aleksandra Mihić, Gorana Mrdjan, Ivana Tomić, Marija Skopljak i Sonja Dragaš su izrazile želju da nastave svoju igračku karijeru u našoj ekipi, na obostano zadovoljstvo. 

      Treneru Milićeviću je dat zadatak da dovede odgovarajuće pojačanje u klub, uz prethodni dogovor sa najkvalitetnijim ženskim odbojkaskim klubovima u Novom Sadu (ŽOK Vojvodina, ŽOK Varadin, ŽOK Novi Sad). Izbor trenera je pao na Danicu Colić - tehničar (ŽOK Varadin, na pozajmnicu), Jovanu Milosavljević - primac, korektor (ŽOK Mladost - Indjija) i  Aleksandru Barišić - srednji bloker (ŽOK Vojvodina). Takodje, na zahtev trenera iz ZOK Futog - 2, u prvi tim su prebacene perspektivne mlade igracice Ivana Ljubičić, Bojana Ilić, Bojana Ivanović, uz nesto stariju Milku Galić.

       Tako je formirana prva ekipa ŽOK Futoga, sprega mladosti i iskustva sa ciljem da se ostvari plasman medju tri prvoplasirane ekipe u prvenstvu.

        Za ovaj izvaredan uspeh, koji je postigla naša ekipa, najviše zasluga ima trener Spasoje Milićević, koji je na najbolji mogući način, dokazao svoje stručno i pedagoško znanje. Nadamo se da ce naša ekipa biti još jedna ekipa koju ce trener Milićević uvesti u I ligu. Najme, pod njegovim rukovodstvom prvoligaški status stekle su ekipe OK Zrenjanin 023 i ŽOK  Varadin - Superligaš

        Uspeo je da ukompunuje iskustvo starijih igračica sa željom i voljom mladjih da napreduju i steknu potrebno iskustvo. Medju igračicama vlada medjusobno poštovanje i prijateljstvo, što našu ekipu čini dodatno jačom i nepobedivom. Svaka od njih zna svoje " mesto" u ekipi. 

        Po recima trenera naša ekipa ima najbolji primački par u ligi Ivana Tomić - Gorana Mrdjan, najboljeg dizaca Danicu Colić, korektora lucidnu Jovanu Milosavljević, srednje blokere Natašu Drobac, Aleksandru Mihić i libera Mariju Skopljak. Isto tako je zadovoljan igrama i zalaganjem igračica iz "drugog plana" : Milke Galić, Sonje Dragaš, Ivane Ljubičić, Bojane Ilić i Bojane Ivanović. 

        Ostvaren je izvaredan rezultat na kraju ove polusezone, ostavivši na 5 poena razlike drugoplasiranu ekipu OK Prvi Tempo iz Sr. Mitrovice, uz samo jedan izgubljeni set sa maksimalno osvojenih 27 bodova

Ivana Tomić je odigrala, do sada najbolju polusezonu, otkako je u našem klubu, pravi kapiten, odlicna na prijemu i napadu. 

Danica Colić, najbolji tehničar koji je ekipa ŽOK Futoga imala u poslednjih 10 godina, smirena, precizna i nepredvidiva. 

Natasa Drobac, siguno najbolji srednji bloker u ligi, sazrela kao igrač, odlična u napadu i u bloku. 

Jovana Milosavljević, korektor lucidna sa izuzetnm pregledom igre, spremna da se nadigrava sa protivnikom.

Marija Skopljak, libero takodje odigrala svoju najbolju polusezonu.

Gorana Mrdjan, primač odigrala solidno najviše je pokazala u odbrani i na prijemu i na momente u napadu razbijala blok protivnika. 

Aleksandra Mihic, srednji bloker, je pokazala primetan napredak u igri u odnosu na prošlu sezonu.

Dajana Lazendić, drugi libero ekipe, svojom borbenošću i upornošću je uspela da se nametne treneru.

Aleksandra Barišić, srednji bloker, mlada igračica  koja u našem klubu treba da stekne punu igračku afirmaciju. 

Milka Galić, drugi korektor, je dokazala da se samo upornim radom i zalaganjem može zaslužiti mesto u prvom timu. 

Sonja Dragaš, primač, je dugo bila povredjena, nadamo se da će se potpuno oporaviti i u drugom delu sezone pokazati svoje kvalitete. 

Bojana Ilić (srednji bloker) Bojana Ivanović (primač) su povremeno dobijale šansu da zaigraju za prvi tim. Od njih se očekuje da budu nosioci nove generacije mladih igračica zajedno sa Ivanom Ljubičić, Jelenom Knežević, Milankom Gvero, Jovanom Ugarković i ostalima. 

I najzad  Ivana Ljubičić, drugi tehničar pred kojom je,  po mišljenju trenera blistava igračka karijera. Najmladja, koja je skoro na svakoj utakmici dobijala šansu da zaigra, pre svega na servisu.

Ipak, najveci kvalitet naše ekipe je da devojke igraju za kolektiv, a ne za sebe, uz uzajamno prijateljstvo i poštovanje. 

         Najboje partije naša ekipa je pružila protiv direktnih konkurenata, u gostima protiv OK Mladost - Indjija (1:3), i OK Prvi Tempo - Sr. Mitrovica (0:3), i na domaćem terenu protiv ŽOK Srem - Sr. Mitrovica (3:0). 

         U drugom delu sezone nasa ekipa ce biti jača, za jos jednu igračicu. Član našeg kluba postala je Branka Medan, koja je došla iz Žok Varadina. Želimo joj da i ona stekne punu igračku afirmaciju u našem klubu, i pomogne nam da dodjemo do najvećeg uspeha u dugoj istoriji kluba, da postanemo prvoligaši

         Uprava kluba se iskreno zahvaljuje svim svojim donatorima, pre svih : mašinskoj radionici "Tupanjac", piceriji "Joca i Nidza", JP "Urbanizam", JP "Parking Servis", Panonija - TRADE DOO, Prizma - METALI DOO, LUKS INŽENJERING DOO, Podunavlje TP, Skela - Neptun i ostalima, bez čije pomoći ne bi mogli ostvariti ovaj veliki uspeh.  

Poslednje ažurirano petak, 16 decembar 2011 01:02
 

Prva Liga Srbije

  

       Rezultati utakmica

 

Табела I Vojvođanska liga 2023/24

1    

 Табела I Vojvođanska liga 2023/24

 1. Лавови 07     13   12   1   34

 2. Меркур         13   10   3   31

 3. СК Волеј       13    9    4   27

 4. Штранд Волеј13   8    5   23

 5. Нови Сад2    13    7    6   23

 6. Футог           13    3  10   10

 7. Панонија      13    2  11    5

 8. Кикинда       13   1   12   3  

 

 

Табела ТНС-2 2023/24

 

               Група Б

  1. Футог               7   7:0  20

  2. Младост           7   6:1  16

  3. Грбић               7   4:3  12

  4. НС Волеј тим    7   4:3  11

  5. Дунав Волеј     6   4:2  10

  6. Блок аут          6   3:3  10

  7. Штранд Волеј   6   3:4  10

  8. Футог Вест       7   1:6   5

  9. Нови Сад          6  1:5   4

 10. Беочин            6  0:6   1 

Табела ТНС-predpionirke 2023/24


  
  1. СК Волеј         6   6:0  17
  2. Штранд Волеј 5   5:0  15
  3. Дунав Волеј    5   5:0  15
  4. Нови Сад        6   4:2  10
  5. НС Волеј тим  4   3:1   9
  6. Лавице           5   3:2  9
  7. Младост          5   3:2  9
  8. Футог             6   3:3  9
  9. Респект          5   4:1  4
 10. ФОК              6   1:5  4
 11. ТСК Волеј      6   1:5  3
 12. Старс            5   0:5  1
 13. Беочин          6   0:6  0 

Prijatelji kluba

    

            KOSA TRADE 

Prijatelji kluba

   

    MOJA MALA KUHINJA 

Prijatelji kluba

  Pizzeria Joca i Nidža - FUTOG

Sledeća utakmica I Vojvođanska liga 2023/24

  

 14.koло ЖОК"Футог"-ОК"Меркур"

  ОШ"М.Трандафил"-Ветерник 

 недеља 31.03.2024.год у 11,45Н